GP2R 4k Dual Kamera Screen Aksi

Pondok Description:

【Full HD 4k Aksi Kamera】 GJT GP2R Aksi Kamera bisa nyandak Profesional Video: 4K25fps / 2.7K30fps / 1080p60fps / 720p120fps. Photo: 12MP max. Serbaguna shooting Mode: modeu video, modeu poto, poto peupeus, waktos Selang, sarta mode rekaman loop. 【Inovatif Dual layar kamera】 GJT GP2R olahraga kaméra 4k ...
  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

  • jéntré produk

    Tags produk

    【Full HD 4k Aksi Kamera】 GJT GP2R Aksi Kamera bisa nyandak Profesional Video: 4K25fps / 2.7K30fps / 1080p60fps / 720p120fps. Photo: 12MP max. Serbaguna shooting Mode: modeu video, modeu poto, poto peupeus, waktos Selang, sarta mode rekaman loop.

    【Inovatif Dual layar kamera】 GJT GP2R kaméra olahraga 4k pitur layar mini duaan jeung ketebalan 0.82Inch ultrathin, nu nembongkeun accu jeung modus status na éta merenah pikeun pariksa operasi kaméra olahraga. The 2.0 inci layar LCD harti luhur bisa nembongkeun na nilik video sareng poto éféktif.

    【Basajan Button Operasi】 Basajan hiji operasi tombol matak ngamudahkeun pikeun maénkeun kaméra Peta ieu sareng nyandak anjeun sangkan immersive timer newak di airsoft, surfing, diving, snorkeling, ngojay, drifting na skiing.Built di gyroscope pinter pikeun anti oyag sarta stabilisasi gambar nyieun video Anjeun leuwih rata.

    【Electronic Gambar stabilisasi na adjustment eksposur】 Rojongan eksposur Adjudstment, sarta Panyungsi di gyroscope pinter pikeun anti oyag na stabilisasi gambar nyieun video Anjeun leuwih rata.

    【Vérsi ditingkatkeun Batre】 - Asalna kalawan 2 accu 1350mAh rechargeable. Unggal batré bisa ngarekam nepi ka 110 minutes.Built-di 1/3/5 Min Screensaver pikeun ngahemat daya The. Taya deui salempang ngeunaan waktos ngarékam pikeun kaméra Peta ieu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !