GC2 Toel Kamera Screen Aksi

Pondok Description:

[4k tinggi resolusi & sudut lega] - GJT Peta GC2 resolusi kaméra video: 4k 25fps / 2.7K 30fps / 60fps 1080p / 720p 120fps, Poto: 12MP max, pastikeun Anjeun keur poto gambar kualitasna sareng video gampang. Sarta 170 ° lénsa sudut lega ngidinan Anjeun pikeun némbak pamandangan lega tur nyekel momen langkung endah ...
  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

  • jéntré produk

    Tags produk

    [4k tinggi resolusi & sudut lega] - GJT Peta GC2 resolusi kaméra video: 4k 25fps / 2.7K 30fps / 60fps 1080p / 720p 120fps, Poto: 12MP max, pastikeun Anjeun keur poto gambar kualitasna sareng video gampang. Sarta 170 ° lénsa sudut lega ngidinan Anjeun pikeun némbak pamandangan lega tur nyekel moment langkung endah ti sakuliling anjeun.

    [2 inci noel layar]: 2 "touchscreen anu merenah jeung senang pikeun anjeun operasi nu panggampangna tur real-time monitor, sawangan jeung maén deui nembak anjeun, setélan robah. Nolak goresan sarta dampak poean

    [100 suku (30M) waterproof & nirkabel pigeulang jauh] - The perumahan waterproof dirancang pikeun tahan lingkungan jeung kaayaan ekstrim, ngidinan Anjeun pikeun teuleum 30 méter sahandapeun caina, sahingga mungkin pikeun anjeun candak unggal momen adventures, idéal pikeun olahraga ekstrim sapertos sakumaha surfing, diving etc.With a jauh pigeulang 2.4G, anjeun tiasa nangkep dunya dina cara sagala-anyar. Ngadalikeun kamera, framing nembak atawa ngarekam video anu merenah.

    [Merenah mawa hal] - husus hal dibabawa, éta bisa ngajaga sumur kaméra jeung gampang pikeun ngalaksanakeun kaméra anjeun ka madhab rék. 21 asesoris kaasup bisi éta, pendamping sampurna pikeun olahraga outdoor anjeun, kawas sapédah gunung, ngajalankeun, Ngabuburit, jsb

    [Aplikasi kanggo telepon pinter] - Paké alat ios Anjeun atawa alat android sakumaha tilik ngaliwatan aplikasi iSmart DV, anjeun bisa ngédit video nu anjeun resep jeung butuh ngadalikeun kaméra ku telepon pinter Anjeun atawa alat. The sandi Wi-Fi mangrupakeun 1234567890 jeung sinyal Bulan nepi ka 10 méter.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !