GA2 1080p FHD Aksi kaméra

Pondok Description:

[1080p 30 FPS FULL-HD]: Featuring 1080p HD lengkep sareng resolusi photograph 12M, kaméra Peta GJT nyandak anjeun nyandak video kualitas luhur tur poto. [Diwangun-di Wi-Fi & HDMI kaluaran]: Ngan ngundeur App 'Ez iCam' dina telepon anjeun atawa tablet teras nyambungkeun ka kaméra Peta ieu, mangka anjeun bisa nyandak c ...
  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

  • jéntré produk

    Tags produk

    [1080p 30 FPS FULL-HD]: Featuring 1080p HD lengkep sareng resolusi photograph 12M, kaméra Peta GJT nyandak anjeun nyandak video kualitas luhur tur poto.

    [Diwangun-di Wi-Fi & HDMI kaluaran]: Ngan ngundeur App 'Ez iCam' dina telepon anjeun atawa tablet teras nyambungkeun ka kaméra Peta ieu, mangka anjeun bisa nyandak ngadalikeun eta ku alat pinter anjeun, The sandi Wi-Fi mangrupakeun '1234567890 'sarta sinyal Bulan nepi ka 10 méter.

    [Waterproof nepi ka 30M]: Ku perumahan waterproof padet, anjeun tiasa teuleum ka cai sahandapeun 30M. Sampurna pikeun olahraga cai, kayaning ngojay, diving, surfing jeung saterusna.

    [Dual layar]: layar mini Dual sarta ketebalan ultrathin 0,82 inci, nu nembongkeun accu jeung modus status na éta merenah pikeun pariksa operasi kaméra olahraga. The 2.0 inci layar LCD harti luhur bisa nembongkeun na nilik video sareng poto éféktif.

    [MOUNTS sababaraha jeung asesoris]: Asalna kalawan rupa-rupa mounts matak jeung asesoris, sahingga kaméra sadia pikeun némbak loba jinis olahraga, kayaning Ngabuburit, motorcycling, nyetir, ngajalankeun, climbing, diving, ski jeung snorkeling jsb


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !