GP2R 4K Dual kamera layar Tindakan

Short Description:

【HD 4K Tindakan kamera】 GJT GP2R Tindakan kamera bisa njupuk Professional Video: 4K25fps / 2.7K30fps / 1080p60fps / 720p120fps. Photo: 12MP max. Versatile Shooting Mode: mode video, mode foto, foto bledosan, wektu kelewatan, lan mode ngrekam loop. 【Innovative Dual Screen kamera】 GJT GP2R olahraga kamera 4K ...
  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

  • Detail produk

    Tags Product

    【HD 4K Tindakan kamera】 GJT GP2R Tindakan kamera bisa njupuk Professional Video: 4K25fps / 2.7K30fps / 1080p60fps / 720p120fps. Photo: 12MP max. Versatile Shooting Mode: mode video, mode foto, foto bledosan, wektu kelewatan, lan mode ngrekam loop.

    【Innovative Dual Screen kamera】 GJT GP2R kamera olahraga 4K fitur layar mini dual lan kekandelan 0.82Inch ultrathin, kang nuduhake batre lan mode status lan iku trep kanggo mriksa operasi kamera olahraga. 2.0 Inch layar LCD High Definition bisa nampilake lan pratinjau video lan foto èfèktif.

    【Japanese Button Operation】 Japanese siji operasi tombol nggampangake kanggo muter kamera tumindak lan ngijini sampeyan kanggo nggawe immersive poto-capture ing Airsoft, selancar, nyilem, snorkeling, nglangi, kentir lan skiing.Built ing gyroscope pinter kanggo anti-goyang lan gambar stabil kanggo nggawe video luwih Gamelan.

    【Elektronik Image stabil lan imbuhan pajanan】 Support pajanan Adjudstment, lan Dibangun ing gyroscope pinter kanggo anti-goyang lan stabil kanggo nggawe video luwih Gamelan.

    【Versi Nganyari baterei】 - Comes karo 2 batre 1350mAh strum. Saben baterei bisa ngrekam nganti 110 minutes.Built-in 1/3/5 Min Screensaver Kanggo nyimpen Power The. Ora luwih padha sumelang ing bab wektu ngrekam kanggo kamera tumindak.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !