GC2 Tutul kamera layar Tindakan

Short Description:

[4K HIGH RESOLUSI & amba] - GJT tumindak GC2 résolusi kamera video: 4K 25fps / 2.7K 30fps / 60fps 1080p / 720p 120fps, Photo: 12MP max, nggawe manawa sampeyan njupuk gambar kualitas dhuwur lan video gampang. Lan 170 ° lensa sudhut amba ngijini sampeyan kanggo njupuk pemandangan luwih akeh lan nyekel momen liyane sange ...
  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

  • Detail produk

    Tags Product

    [4K HIGH RESOLUSI & amba] - GJT tumindak GC2 résolusi kamera video: 4K 25fps / 2.7K 30fps / 60fps 1080p / 720p 120fps, Photo: 12MP max, nggawe manawa sampeyan njupuk gambar kualitas dhuwur lan video gampang. Lan 170 ° lensa sudhut amba ngijini sampeyan kanggo njupuk pemandangan luwih akeh lan nyekel wayahe liyane sange sakcedhake.

    [2 inch LAYAR]: 2 "demek trep lan nyenengake kanggo sampeyan operasi gampang lan nyata-wektu monitor, pratayang lan muter nembak, ngganti setelan. Nolak goresan lan impact dina

    [100 kaki (30m) anti banyu & nirkabel bangkekan REMOTE] - Ing omah anti banyu wis dirancang kanggo tahan lingkungan lan kahanan nemen, ngijini sampeyan kanggo nyilem 30 meter ing banyu, dadino dijupuk saben wayahe petualangan, becik kanggo olahraga nemen kuwi minangka surfing, diving etc.With remot bangkekan 2.4G, sampeyan bisa dijupuk donya ing cara kabeh-anyar. Ngontrol kamera, rongko nembak utawa ngrekam video trep.

    [Trep nggowo CASE] - Specialized hotspot cilik, iku bisa nglindhungi uga kamera lan gampang kanggo nindakake kamera kanggo nang endi wae sing pengin. 21 aksesoris kalebu ing kasus, kanca sampurna kanggo olahraga ruangan, kaya gunung mancal, mlaku, muter, etc

    [APP FOR PHONE SMART] - Gunakake piranti iOS utawa piranti Android minangka jendhela bidik liwat APP iSmart DV, sampeyan uga bisa ngowahi video sing disenengi lan njupuk ngontrol kamera telpon pinter utawa piranti. Sandhi Wi-Fi iku 1234567890 lan sinyal kisaran nganti 10 meter.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !