GA2 1080P FHD Tindakan kamera

Short Description:

[1080P 30 fps FULL-HD]: Featuring 1080P HD lengkap lan résolusi foto 12m, kamera action GJT ngijini sampeyan kanggo njupuk video kualitas dhuwur lan foto. [Dibangun ing Wi-Fi & HDMI output]: Cukup download App 'Ez iCam' ing telpon utawa tablet lan nyambung karo kamera tumindak iki, banjur sampeyan bisa njupuk c ...
  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

  • Detail produk

    Tags Product

    [1080P 30 fps FULL-HD]: Featuring 1080P HD lengkap lan résolusi foto 12m, kamera action GJT ngijini sampeyan kanggo njupuk video kualitas dhuwur lan foto.

    [Dibangun ing Wi-Fi & HDMI output]: Cukup download App 'Ez iCam' ing telpon utawa tablet lan nyambung karo kamera tumindak iki, banjur sampeyan bisa njupuk ngontrol kanthi piranti pinter, The sandi Wi-Fi iku '1234567890 'lan sinyal kisaran nganti 10 meter.

    [Anti banyu nganti 30m]: Kanthi omah anti banyu ngalangi, sampeyan bisa nyilem menyang banyu ing 30m. Sampurna kanggo olahraga banyu, kayata nglangi, nyilem, selancar lan ing.

    [DUAL LAYAR]: Layar mini Dual lan kekandelan ultrathin 0,82 inch, kang nuduhake batre lan mode status lan iku trep kanggo mriksa operasi kamera olahraga. 2.0 Inch layar LCD High Definition bisa nampilake lan pratinjau video lan foto èfèktif.

    [Sending macem-macem lan ACCESSORIES]: Nerangake karo akeh saka undhak-undhakan narik lan aksesoris, nggawe kamera kasedhiya kanggo njupuk akeh jinis olahraga, kayata muter, motor, nyopir, mlaku, climbing, diving, ski lan snorkeling etc.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !